Professionelt firma tilbyder totalentreprise

Skal du i gang med et større byggeprojekt? Så kan du med fordel lade EJ Byg tilbyde totalentreprise. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for diverse former for entreprise. Vi servicerer primært kunder fra Faxe, Næstved, Køge og omegn, men kommer også gerne uden for disse områder.

Hvis du skal i gang med et større projekt i den nærmeste fremtid, så kan du med fordel få os til at varetage din hovedentreprise. Vi kan selv løse alle former for snedker- og tømrerarbejde, og vi har et solidt netværk og gode samarbejdsaftaler med specialister i andre faggrupper.

Vi varetager totalentreprise ved ethvert projekt

Uanset om du skal renovere badeværelse eller bygge et nyt hus, så står vi klar til at tilbyde totalentreprise. Det betyder, at vi står for al kontakt og koordinering mellem de forskellige faggrupper, så du ikke selv skal bekymre dig om dette. Vi sikrer med andre ord en succesfuld byggeproces fra start til slut.

​​Vi går meget op i at levere høj kvalitet til den aftalte tid til alle vores kunder. Derudover fokuserer vi på at skabe tryghed, tillid og troværdighed til alle vores kunder, da vores erfaring har lært os, at det er gode forudsætninger for et godt samarbejde. Hos os er du desuden altid garanteret at modtage en så billig pris som muligt.

​​

Kunne du tænke dig at høre mere?

Skal vi stå for totalentreprise ved dit næste projekt? Så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står klar til at håndtere ethvert projekt. Uanset om det det omhandler tilbygning, tagrenovering, renovering af hus eller andet, står vi klar med et godt tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 26 29 76 47 eller e-mail info@ejbyg.dk, så vender vi tilbage og laver en passende aftale med dig hurtigst muligt.  

Vi samler på​

glade kunder

Høj kvalitet til den aftalte tid

En af årsagerne til, at vi har så mange tilfredse kunder er, at vi altid leverer et resultat i høj kvalitet, til tiden.

Tryghed, tillid og troværdighed

Vores mange glade kunder sætter stor pris på, at de kan føle sig trygge hos og har stor tillid til vores arbejde.

Samarbejde med specialister

Hos EJ Byg samarbejder vi med en lang række specialister, der sikrer dig det bedste resultat.

Så let kommer du i gang

Hos EJ Byg er det let at komme i gang med at få bygget din drøm. Start med at sende os dine ønsker, og vi vil efterfølgende kontakte dig med et gratis og ufropligtende tilbud.

Send os dine ønsker

Udfyld formularen med dine oplysninger og gerne en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført.

Modtag pris og tilbud

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at levere en god pris på den opgave du ønsker udført.

Lad arbejdet begynde!

Når vi når frem til en aftale om det arbejde der skal udføres, så begynder vores hold af dygtige håndværkere at bygge din drøm!

Få dit gratis tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​EJ Byg ApS

Tokkerupvej 13
​4640 Faxe

CVR: 40235094 

Kontakt os

☎ Tlf.: 26 29 76 47

✉ E-mail: info@ejbyg.dk

Din garanti

Byggeriets Ankenævn

- Sådan klager du​

Her ligger vi

Følg med på Facebook