Specialister inden for renovering af hus

Hos EJ Byg er vi specialister inden for renovering. Hvad end det drejer sig om at sætte gamle lejligheder i stand eller et gammelt hus, der trænger til en tømrers kærlige hånd. Vi holder til i Faxe, hvor vi har udført renovering af hus for mange kunder i Næstved, Køge og omegn.

Men vi hjælper naturligvis med husrenovering selvom du bor et andet sted på Sjælland.​

Vi har erfaring med renovering af forskellige typer af byggerier, og tilbyder renovering af både private boliger, sommerhuse, landbrugsejendomme, erhverv osv. Materialerne er vigtige, når der skal renoveres, og vi har derfor et stort netværk af samarbejdspartnere og leverandører, der kan tilbyde kvalitetsprodukter.​

Fra gammelt til nyt – og stadig med charme og stil

Vi kan tilbyde dig hjælp til alt fra renovering af facader til istandsættelse af gamle vinduer og døre.

Vi sikrer, at byggeriet, vinduet, døren eller andet, fremstår som nye efter en professionel behandling – og samtidigt bevarer den charme og stil, der kendetegner godt håndværk.

Vi laver alle former for tømrer- og snedkerarbejde, og har kompetencerne til at lade den nyrenoverede bygning fremstå autentisk – bare flottere.

Vi leverer altid kvalitetsløsninger til den aftalte tid – uanset om det drejer sig om en mindre renovering af hus eller en større totalrenovering af hus.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser varierer alt efter opgavens omfang. Der er naturligvis stor forskel på, om der er tale om en mindre lejlighedsrenovering eller en stor husrenovering, hvor alt skal udskiftes. Vi kan dog garantere, at vi altid gør vores bedste for at finde en pris, der passer til dig og dit budget.

Lige meget om i har behov for​ totalentreprise, tilbygning af hus, renovering af hus eller andet, står vi klar med et godt tilbud.​

Har du brug for sparring til dit byggeprojekt, eller har du brug for et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 26 29 76 47. Du kan også skrive til os på e-mail info@ejbyg.dk

Vi samler på​

glade kunder

Høj kvalitet til den aftalte tid

En af årsagerne til, at vi har så mange tilfredse kunder er, at vi altid leverer et resultat i høj kvalitet, til tiden.

Tryghed, tillid og troværdighed

Vores mange glade kunder sætter stor pris på, at de kan føle sig trygge hos og har stor tillid til vores arbejde.

Samarbejde med specialister

Hos EJ Byg samarbejder vi med en lang række specialister, der sikrer dig det bedste resultat.

Så let kommer du i gang

Hos EJ Byg er det let at komme i gang med at få bygget din drøm. Start med at sende os dine ønsker, og vi vil efterfølgende kontakte dig med et gratis og ufropligtende tilbud.

Send os dine ønsker

Udfyld formularen med dine oplysninger og gerne en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført.

Modtag pris og tilbud

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at levere en god pris på den opgave du ønsker udført.

Lad arbejdet begynde!

Når vi når frem til en aftale om det arbejde der skal udføres, så begynder vores hold af dygtige håndværkere at bygge din drøm!

Få dit gratis tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​EJ Byg ApS

Tokkerupvej 13
​4640 Faxe

CVR: 40235094 

Kontakt os

☎ Tlf.: 26 29 76 47

✉ E-mail: info@ejbyg.dk

Din garanti

Byggeriets Ankenævn

- Sådan klager du​

Her ligger vi

Følg med på Facebook