Udvid med en tilbygning til hus

Overvejer du at ombygge dit hus? Hvis en ombygning ikke er nok, er det naturligt at vurdere mulighederne for en tilbygning i stedet. En tilbygning kan for eksempel være en ekstra stue, udestue, garage eller entre.

EJ Byg kan tilbyde kompetent og professionel hjælp og sparring til dit byggeprojekt. Vi har mange års erfaring med ombygning og tilbygning til hus og sommerhus, og vi vil kunne rådgive dig til den mest optimale løsning. Vi har mange kunder i Faxe, Næstved, Køge og andre omkringliggende områder, men vi arbejder på hele Sjælland.​

​Det kan give dig mange fordele og glæder at udvide boligen med en tilbygning. For at skabe en god og professionel byggeproces er det afgørende, at sikre en effektiv og erfaren styring af projektet. Længe inden det første spadestik tages, er det vigtigt at afklare, hvilke behov tilbygningen skal dække. Det er også vigtigt at tænke over det arkitektoniske udtryk en tilbygning til hus vil medføre. Det kan nemlig ændre på de ydre rammer, hvilket kan have indflydelse på bygningens originale linjer og former.

Vi er kvalitetsbevidste og professionelle

Vi laver aldrig halve løsninger og vi lover ikke noget, vi ikke kan holde. En tilbygning til hus kræver ekspertise fra forskellige fagområder og det er vigtigt, at selve projektet styres efter planen. Dette kan vi hjælpe med. EJ Byg kan rådgive og guide dig til en 100 % optimal tilbygning. Vi vægter opstartsfasen og kommunikationen højt, da det er vigtigt, at du som kunde føler dig tryg.

Kommunikationen er også vigtig for processen og for at opnå det ønskede resultat. Vi vil arbejde målrettet for at imødekomme dine forventninger og ideer til byggeprojektet.

 Vi har et stort branchekendskab og et bredt netværk af samarbejdspartnere, som gør det muligt for os at stille med det komplette hold af håndværkere til din tilbygning.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser varierer naturligvis alt efter opgavens omfang samt valg af materialer. Har du brug for et få en konkret pris på din tilbygning til hus, kommer vi gerne og giver et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder desuden også sparring og rådgivning.

Uanset om det det omhandler totalentreprise, tagrenovering, renovering af hus eller andet, står vi klar med et godt tilbud. 

Kontakt os i dag for at høre mere på telefon 26 29 76 47 eller e-mail info@ejbyg.dk

Vi samler på​

glade kunder

Høj kvalitet til den aftalte tid

En af årsagerne til, at vi har så mange tilfredse kunder er, at vi altid leverer et resultat i høj kvalitet, til tiden.

Tryghed, tillid og troværdighed

Vores mange glade kunder sætter stor pris på, at de kan føle sig trygge hos og har stor tillid til vores arbejde.

Samarbejde med specialister

Hos EJ Byg samarbejder vi med en lang række specialister, der sikrer dig det bedste resultat.

Så let kommer du i gang

Hos EJ Byg er det let at komme i gang med at få bygget din drøm. Start med at sende os dine ønsker, og vi vil efterfølgende kontakte dig med et gratis og ufropligtende tilbud.

Send os dine ønsker

Udfyld formularen med dine oplysninger og gerne en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført.

Modtag pris og tilbud

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at levere en god pris på den opgave du ønsker udført.

Lad arbejdet begynde!

Når vi når frem til en aftale om det arbejde der skal udføres, så begynder vores hold af dygtige håndværkere at bygge din drøm!

Få dit gratis tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​EJ Byg ApS

Tokkerupvej 13
​4640 Faxe

CVR: 40235094 

Kontakt os

☎ Tlf.: 26 29 76 47

✉ E-mail: info@ejbyg.dk

Din garanti

Byggeriets Ankenævn

- Sådan klager du​

Her ligger vi

Følg med på Facebook